11 مرداد, 1398
جراحی سینه پروتز

جراحی سینه پروتز

جراحی پروتز سینه، عملی است که برای حجم دهی و البته اصلاح شکل و فرم ظاهری سینه ها در بانوان انجام می شود. به طور کل کاربرد های پروتز سینه وسیع است و بسیاری از خانم ها وقتی که از سایز و شکل سینه خود راضی نیستند اقدام به جراحی پروتز سینه می نمایند. خواه این نارضایتی بابت شکل و دفورمیتی پستان ها به دلیل انجام یک عمل درمانی ( مثل جراحی سرطان پستان) باشد و یا به دلیل کوچک بودن یا سایر نقص های ژنتیکی. در این مقاله می خواهیم در رابطه با پروتز سینه اطلاعات مهمی را در اختیار شما قرار داده تا قبل از اقدام، چشم انداز درستی در رابطه با آن پیدا کنید. با ما همراه باشید.

 

پزشک:
دکتر شهرام فاضلی
نوع خدمت:
جراحی پروتز سینه
برچسب ها:
پستان پروتز سینه
IMG_7537 copy 1
انواع پروتز سینه​

اگر بخواهم پروتز ها را از لحاظ ماده پرکننده آنها بررسی کنیم می توان به دو نوع از بهترین نوع پروتز سینه اشاره کنیم:

پروتز های سالینی

اگر بخواهیم این نوع از پروتز ها را با پروتز های سیلیکونی مقایسه کنیم می توان گفت سفت تر بوده و طبق استاندارد دارو و غذای آمریکا باید برای خانم های بالای هجده سال استفاده شود.

پروتز های سیلیکونی

پس اگر برای پروتز سینه خود از پروتز سیلیکونی استفاده کرده اید باید به شکلی منظم توسط جراح خود معاینه شوید تا از عملکرد آن اطمینان پیدا کنید و همچنین می توان از سونوگرافی و یا MRI برای بررسی شرایط وضعیت سینه استفاده کرد. پروتز های سیلیکونی از سازمان غذا و دارو برای خانم های بیست و دو سال به بالا تایید شده است.
حال از لحاظ شکل پروتز های سینه به حالت های گرد و قطره اشکی وجود دارد که نام های تخصصی تری برای آنها وجود دارد.

شکل ثابت (Gummy bear /Form stable)

اگر این پروتز ها پاره شوند به هیچ عنوان دچار تغییرات ظاهری نخواهند شد و از این جهت به آنها پروتز های ثابت می گویند.این پروتز ها در بدن به جای گرد بودن شکل دار هستند و در قسمت پایین از برجستگی بیشتری برخوردار هستند.
تراکم سیلیکون در این نوع از پروتز ها بالا بوده و به دنبال آن سفت تر هستند و با این جراحی احتمال آسیب دیدگی در آنها کمتر است.برای قرار دادن این پروتزها به نسبت دیگر پروتز ها باید برش های بیشتری در پوست ایجاد شود .

شکل گرد (Round)

  • این پروتز ها خود به سه دسته زیر تقسیم بندی می شوند. انواع مختلفی از آن‌ها برای به دست آوردن برآمدگی و برجستگی بیشتر با پروتز وجود دارد.
  • برجستگی کم Low profile
  • برجستگی زیاد high Profile
  • برجستگی خیلی زیاد Ultra high profile

به دلیل اینکه این پروتز ها دارای اندازه و شکل یکسان هستند پس از این جراحی با چرخش آنها مشکلی در موقعیت قرار گیر ی آنها در بدن به وجود نمی آید.

ممکن است با توجه به نوع پستان و انتخاب پزشک پروتز به یکی از سه روش زیر در بدن قرار گیرد .

  • در زیر سینه از برش حدود 4 سانتی متر زیر سینه
  • با برش از دور هاله سیاه رنگ سینه
  • برش زیر بغل .

عوارض پروتز سینه

جراحی پروتز سینه عارضه ی جدی برای بیمار در بر ندارد و تنها  ( حدود ٪۳) از عمل ها ممکن است نیاز به جراحی مجدد داشته باشند . که با توجه به درصد بسیار کم در اکثر قریب به اتفاق نیاز به جراحی مجدد نمی باشد. در برخی موارد که بیمارخود درخواست سایز بزرگتر داشته باشد، چنانچه قابلیت ارتجاعی پوست اجازه دهد می توان پروتز بزرگتر را جایگزین کرد.

همچنین ممکن است که بعد از یکسال از عمل جراحی عارضه ایی بنام انقباض کپسولی رخ دهد که در آن فرد در قسمتی از پستان خود با احساس سفتی مواجه می شود در ۳٪ درصد از موارد احتمال اتفاق این عارضه وجود دارد و باید فرد مورد عمل جراحی مجدد قرار گیرد و عارضه دیگری که درصد ابتلا به آن بسیار نادر است عارضه پارگی پروتز است که می توان با انجام MRI از وقوع آن مطمئن شد.در هر صورت نیاز به مراقبت بعد از عمل جراحی نیز وجود دارد و اگر یکی از عوارض پروتز سینه نیز اتفاق افتاد جای نگرانی نیست زیرا امکان برداشتن و قرار دادن مجدد وجود دارد .

محل قرارگیری پروتز کجا باشد؟

بنا به تشخیص پزشک و آناتومی هر فرد  و هدفی که افراد از پروتزسینه  دارند، محل وارد شدن پروتز می تواند متفاوت باشد.این محل قرارگیری نقش مهمی در نتیجه جراحی شما خواهد داشت.کیسه ای که ایمپلنت درون آن قرار دارد می تواند  در وسط بافت پستان و جداره قفسه پستان در پشت عضلات پستان قرار بگیرد یا اینکه در زیر ماهیچه پستان و روی عضلات باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چطور می تونیم راهنماییتون کنیم؟